TRENDYBINGO.NL

TRENDYBINGO.NL

bingokaarten

Uitleg van het bingospel

Mocht u nog niet weten hoe u bingo in zijn werk gaat dan hebben we hier een beschrijving hoe u het speelt. Bingo is een spel voor meerdere spelers en wordt begeleid door een bingoleider die zorgt dat alles tip top verloopt, de computer zorgt er voor dat de nummers worden doorstrepen dus daar heeft u geen omkijken naar. De eerste speler die alle omgeroepen nummers heeft doorgestreept is de winnaar. Neem het dan op tegen andere spelers, naast de ontspanning van het spel zelf, kunt u gezellig chatten en op die manier kennis maken met de andere spelers.

Iedere speler kan kaarten kopen tot een maximum van 20, de kaarten hebben verschillende prijzen zodat u zelf uw budget kunt bepalen. De goedkoopste bingokaarten kosten 0,05 euro en voor dat bedrag heeft u net zoveel plezier als met de veel duurdere kaarten. Feit is dat hoe duurder de kaarten hoe groter de prijzen, maar laat u niet gek maken, bingo speelt u om uw plezier en af en toe wat winnen is mooi meegenomen.

Bingoballen

Als er een nieuwe ronde begint vallen de bingoballen aan de rechterkant van het scherm omlaag, u zit de nummers en als die op uw kaart staan worden die automatisch doorgestreept, de kaart die er het beste voorstaat wordt als eerste geprojecteerd, zo houdt u overzicht en kunt de kans op winnen beter inschatten. Er zijn twee varianten, de ene is met 75 ballen en de andere bevat 90 ballen in het spel. U bent de winnaar als u als eerste alle nummers op uw kaart onderstreept heeft. Natuurlijk moeten deze nummers wel omgeroepen zijn maar dat spreekt voor zich. Zodra u de kaart dus vol heeft krijgt u de prijs die voor deze ronde gereserveerd was bijgeschreven op uw spelersaccount. Het kan ook voorkomen dat u wint met een verticale of horizontale rij. Naast rijen gebruikt men ook wel eens andere vormen zoals een vierkant of de X,L,O vormen, dit wordt duidelijk aangegeven.

Bingospelers

Iedere dag zijn vele mensen aan het bingo spelen en de populariteit neemt dagelijks toe mede door de bonussen die te verdienen zijn. Er bestaan veel verschillende bonussen, zo is er een bonus die u krijgt als u zich aanmeldt, en een stortingsbonus die u wordt aangeboden zodra u voor het eerst geld hebt ingezet op de bingosite. TrendieBingo is toch wel de populairste bij uitstek. Dit komt vooral door de geweldige software en de gezellige mensen die er spelen. Daarnaast is het een zeer veilig en betrouwbaar systeem met elke dag vele winnaars.

Als u aangemeld bent bent kunt u kiezen in welke kamer u wilt spelen. Hierbij geldt de gouden regel, hoe groter de kamer hoe meer prijzengeld er beschikbaar is, dus hoe meer spelers er aanwezig zijn in de kamer hoe hoger het bedrag is als u wint.

meedoen met bingospelen