TRENDYBINGO.NL

TRENDYBINGO.NL

meedoen met bingospelen

Gezellig thuis bingo spelen

Bingo spelen op internet is erg in opkomst. Velen zijn u inmiddels voor gegaan en spelen gezellig met elkaar in een Nederlandstalige bingowebsite. Bij ons kunt u het gezellig spelen met vele anderen. Het is erg populair aan het worden in ons land. Vele deelnemers hebben het gemak van spelen in hun eigen huiskamer ontdekt. Met een druk op de knop bent u online. De meesten vinden het prettig om contact te maken met de andere deelnemers, dat kan via chatten. Zo kunt u informatie uitwisselen of gezellig een praatje maken.

Tijdens het spel kunt u beschikken over allerlei informatie. U krijgt een melding wanneer er weer een volgende ronde begint en de grote van de de winnen prijzen. De steeds oplopende jackpot laat zien dat er iedere ronde veel te verdienen valt. Het winnen van die jackpot kan uw leven behoorlijk op zijn kop zetten. Onderin heeft u de mogelijkheid om met andere spelers van gedachten te wisselen via de chatbox, dit is erg leuk en onderhoudend.

Vrijblijvend meedoen

Om alles te testen krijgt u van de bingoroom altijd de mogelijkheid om gratis een paar ronden mee te spelen. Ook ligt er een hele aardige bonus voor u klaar zodat u zelfs de kans krijgt om uw eerste geld te verdienen met dit leuke spel. Wilt u om echt geld spelen dan kan dat uiteraard meteen. Geld storten gaat heel eenvoudig, via de telefoon of via een iDeal overschrijving. Na het storten van uw bedrag kunt u om echte prijzen spelen. Via de lobby komt u op de plek waar u moet wezen, koop hier een aantal kaarten en wacht op wat er gaat gebeuren. Het niet moeilijk want de computer neemt u helemaal mee aan de hand, u kunt niet fout doen. Na het bevestigen van uw aankoop gaat het spel beginnen.

De prijzen

Vooral onervaren spelers spelen met een lage inzet en weinig kaarten. Als u meer gaat inleggen worden de prijzen die u kunt winnen ook hoger, het spel wordt interessanter. Het aantal kaarten dat u maximaal kunt aanschaffen per ronde is vastgesteld op 20. Het lijkt in eerste instantie allemaal wat lastig, maar het wijst zich vanzelf. U hoeft eigenlijk maar heel weinig handelingen uit te voeren, de computer houdt alles in de gaten. Aan het einde van een ronde ziet u meteen of u een prijs heeft gewonnen. Probeer het rustig eens uit, het kost niets en is erg vermakelijk.