TRENDYBINGO.NL

TRENDYBINGO.NL

meedoen met bingospelen

aanmelden

Wanneer u beslist om lid te worden komt u op de aanmeldpagina waar u een formulier invult met gegevens die nodig zijn om het account te openen. Zodra dat gebeurd is komt de bonus van 5 euro automatisch op uw spelersrekening te staan en kunt u beginnen met bingospelen en ervaren hoe alles in zijn werk gaat, de helpdeskmedewerkers houden een oogje in het zeil en zien er op toe dat alles goed verloopt, u hoeft niet bang te zijn dat er iets mis gaat, ze helpen daar waar nodig.

Er zijn twee opties waaruit u kunt kiezen, de spelvariant met 90 ballen en die met 75 ballen, we leggen u uit wat het verschil is zodat u een verantwoorde keuze kunt maken als u gaat spelen. Bingo met 90 ballen kent 3 prijzen waarvan de volle kaart de grootste opbrengst geeft, bij het spel met 75 ballen zijn er 5 prijzen te winnen, ook hier is de volle kaart de belangrijkste prijs en kan aardig wat geld in het laatje brengen.

Als u een keuze heeft gemaakt welk bingospel u gaat spelen, 75 of 90 ballen komt u in het overzichtsscherm met verschillende bingokamers, iedere kamer heeft een andere sfeer, mede door de verschillen in kaartprijzen en de hoogte van de prijzenpot. De meest ervaren spelers zitten in de kamer waar de hoogste prijzenpot te winnen is, zij doen ook een gooi naar de jackpot die er te verdienen is. In andere kamers gaat het wat rustiger toe en voor beginnende spelers is er de oefenkamer waar iedereen kennis met het spel kan maken.

Gebruik de bonus

Vele spelers zijn vanaf het begin enthousiast over de mogelijkheden die bingospelen geeft, ze willen zo veel mogelijk spelen en het liefst om de grote prijzen. Mooi dat er een geweldige welkomstbonus is die u op weg kan helpen en een flink bedrag zet op uw spelersrekening. Deze bonus wordt uitbetaald bij uw eerste storting. U ontvang namelijk vier keer zoveel als de storting die u maakt, dat betekend bij een storting van 25 euro dat er 100 euro op uw rekening komt te staan. Als u bedenkt dat een bingokaart ongeveer 10 eurocent kost kunt u wel uitrekenen hoe lang u voor dat geld kunt spelen. Bingo is plezier maken en dat kan ook met deze aanbieding. Wanneer speluitleg wilt of vragen heeft over online bingospelen, kunt u die aan de spelleiders stellen, ze geven antwoord op de meest uiteenlopende vragen. Meedoen met bingo is leuk, spannend en heel gezellig, de geldprijzen maken dat het voor iedereen aantrekkelijk en vooral heel erg leuk.

Klaar om mee te doen?

Bent u er klaar voor ga dan naar de website van TrendieBingo en claim die bonus van 5 euro. Binnen 10 minuten kunt u beginnen en maakt u kans op de geldprijzen die er te winnen zijn. Alles wijst zich automatisch maar ook de vriendelijke helpdeskmedewerkers staan voor u klaar om te helpen, ze geven advies over de te volgen weg. Alle deelnemers bij beterbingo wensen we veel speelplezier.

Regelmatig wordt u bij beterbingo verrast met gratis speelgeld. Iedereen die dat wil kan kosteloos deelnemen aan bingoronden. In speciaal daarvoor bestemde kamer wordt om een prijzenpot gespeeld zonder dat u voor de bingokaarten hoeft te betalen. De prijzen die gewonnen kunnen worden in deze speciale bingokamers variƫren van 2 tot 50 euro. Zoals u ziet is er voor iedereen wat te beleven, doe ook mee en ontmoet andere spelers die net als u van dit gezellige spelletje houden.